Stenehof, Oostende | Woningen

Wonen op je eigen ritme

01
Ontdek het project

Wonen op je eigen ritme? Dat doe je in Stenehof, een nieuwe woonwijk aan het water en in het groen vlakbij het polderdorpje Stene en het bruisende Oostende. Winkels, scholen, ontspanning, het strand… alles is vlakbij. De Schorre, een prachtig park met sportcentrum ligt in je achtertuin. De unieke ligging van Stenehof maakt het een fantastische plek om te wonen.

Ik heb interesse

De troeven

Wonen aan het water, in het groen van De Schorre
Ontelbare ontspanningsmogelijkheden
Autovrij binnenplein
Scholen en winkels op wandelafstand
Energiezuinige 3 en 4-slaapkamerwoningen
10 minuutjes fietsen tot Mariakerke-Bad
15 minuutjes fietsen tot Oostende-Stad
Op wandelafstand van Stene-Dorp
Een buitenkans voor jonge ouders (in spe)

Een buitenkans voor jonge ouders (in spe)

Als jong gezin maak je al snel kennis in de gezellige publieke binnentuin van Stenehof. Je kroost speelt samen in een veilige, groene en autovrije omgeving terwijl jij in het zonnetje met vrienden of familie geniet van het aperitief. Stenehof, dat is thuiskomen en genieten.
De woningen kunnen meegroeien met je gezin. Je kan nu bijvoorbeeld opteren voor een 3-kamerwoning maar onder het dak is alles voorzien om later een vierde volwaardige kamer bij te bouwen. Je hebt keuze uit tal van scholen die allemaal dicht in de buurt zijn. En hebben de kinderen nog wat energie over na school, dan doe je een wandeling naar Kinderboerderij De Lange Schuur

Ja! Hier wil ik wonen

Levenskwaliteit voor elke leeftijd

Levenskwaliteit voor elke leeftijd

De woningen zijn natuurlijk niet exclusief voor jonge gezinnen. Wil je je tuin liever zelf niet meer onderhouden maar vertoef je wel graag in het groen? Lopen de energie- of renovatiekosten van je woning te hoog op? Woon je wat ver van alles en mis je sociale interactie? Allemaal goede redenen om aan Stenehof te denken voor nog vele jaren duurzaam en energiezuinig woonplezier. Hier wonen is elke dag genieten van alles wat het leven aangenaam maakt.

Ik wil rustig en aangenaam wonen

Gezelligheid troef

Gezelligheid troef

Als toekomstige bewoner van een woning in Stenehof kies je voor gezelligheid. Op het gemeenschappelijke binnenplein, bij een wandeling of picknick in het park… voor een aangename babbel hoef je maar gewoon buiten te komen. Niets moet natuurlijk. In je comfortabele en moderne woning of in je eigen tuintje kan je in alle rust genieten van voldoende privacy.

Ik kies een gezellige buurt

02
Verken de buurt

De Schorre

De Schorre

Een nieuw park van 12 ha. vormt het hart en de groene long van Stenehof, open voor iedereen. Een groot sportpark waar jong en oud zich kunnen uitleven. Ga je rustig joggen op het joggingparcours of neem je er de fit-o-meter bij? Om te voetballen heb je de keuze uit 22 voetbalterreinen, waaronder ook de oefenterreinen voor de jeugd van KVO. Een american football- of baseballterrein is ook voorhanden. Tweewielers kunnen terecht op de wielerpiste of de BMX-piste en voor de binnensporten is er het Mr. V-Arena sportcentrum. Niet zo sportief, dan kan je natuurlijk gewoon ook rustig wandelen in het groen of kiezen voor een gezellige moestuin in volkstuinpark Karel Achtergaele. In De Schorre is het in elk geval heerlijk opladen en ontspannen.

Sportinfrastructuur in De Schorre
Ja, contacteer mij!

Verkeersvrij en alles dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

In het autoluwe Stenehof is het rustig wonen. En toch vind je alle dingen die het leven aangenaam maken dicht in de buurt. Zin om gezellig te winkelen, een terrasje te doen of een avondwandeling te maken op de dijk? Spring op je fiets en je staat zó in Stene-Dorp of Oostende-bad.

Ik wil meer weten over Stenehof

Wonen tussen stad en polders

Wonen tussen stad en polders

Dit unieke woonproject ademt de sfeer van het nabijgelegen polderdorpje Stene. En dat op slechts een steenworp van het Oostende-centrum, waar het gonst van recreatie, geschiedenis en cultuur. Ideaal om actief te leven én beleven.

Ik droom van zee én groen dichtbij

Interesse in het unieke woonproject Stenehof in Oostende?

Bel 059/21.00.01 of vul dit contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan onze modelwoning in Oostende. Een van onze adviseurs beantwoordt met plezier al uw vragen en geeft u raad op maat.

Adres modelwoning: Rietstraat 62, 8400 Oostende, appartement 62.003