Sportinfrastructuur in De Schorre

"Alle sportinfrastructuur in de achtertuin van Stenehof"

De Schorre is een kweekvijver voor jong voetbaltalent van KVO, maar ook voor andere sporten vind je er tal van mogelijkheden.

KVO-jeugd

KVO-jeugd

Van U7 tot U21, de eersteklasser KVO heeft een prima jeugdopleiding. Wie de eerste stapjes op een voetbalveld wil zetten of wie nog wat extra wil trainen is aan het goede adres bij de KVO STARt ACADEMY. Daar wordt misschien al de basis gelegd voor de competitieve ploegen van de Se’Academy. De rode draad doorheen de opleiding is: voetballen leer je, door vooral, veel te voetballen. Dat vele voetballen doen al die jongeren op de oefenterreinen van de Schorre.

KVO-jeugd

Zaalsporten in de Mr. V-Arena

Zaalsporten in de Mr. V-Arena

De Mr. V-Arena in De Schorre is een sportcentrum met een polyvalente zaal, een turnhal voor topsport met een krachtruimte en een squashzaal. Het is de thuisbasis voor volley Hermes en voor wel drie Oostendse turnverenigingen: KOTV Noordzee, WIK Gym&Dans en TC De Zeester.

Mr. V-Arena

Fietsers welkom in De Schorre

Fietsers welkom in De Schorre

Het mountainbikeparcours Oostendse Schorreroute bestaat uit 3 lussen met de Mr. V-Arena in de Sportparklaan als startpunt. De totale afstand bedraagt 46 km en zal zowel de recreatieve als sportieve mountainbiker bekoren. BMX-ers zijn welkom bij Ostend BMX Club voor de onderdelen racing en pump track. Wil je met je koersfiets trainen op een wielerbaan? De Schorredroom is vrij toegankelijk.

Mountainbikeparcours
Ostend BMX-club

Eens iets anders?

Eens iets anders?

Waarom niet. Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan je bij baseballclub Piranhas terecht om je swing te oefenen. De Ostend Exiles Cricket Club speelt competitie cricket in onze eerste Belgische divisie en traint in de Schorre, net als de American football club Ostend Pirates. Keuze genoeg dus.

Baseball
Cricket
American football

Boogschuttersclub Willem Tell

Boogschuttersclub Willem Tell

Bij deze schuttersvereniging met ongeveer een vijftigtal leden is iedereen welkom. Boogschieten op “staande wip”, “liggende wip” en “doelschieten”. Puur als ontspanning of vanaf 13 jaar in competitieverband. Ook mensen met een handicap kunnen deze sport prima beoefenen. De schietaccommodatie bij Willem Tell in De Schorre is rolstoeltoegankelijk.

Boogschuttersclub Willem Tell

Investeren in vastgoed, een veilige keuze

Wil u uw geld veilig investeren en tóch uw vermogen laten groeien? Bel ons op 02 899 43 00 of maak een afspraak.
We beantwoorden met plezier uw vragen en geven u advies op maat.