VASTGOED MEETS WOONPLEZIER

Uw buurt, da’s uw thuis. Een plek waar u zichzelf kunt zijn. Waar de band met buren kleur geeft aan het leven. Daarom bouwt CONDOR op locaties met een eigen identiteit, waar het nu al aangenaam wonen, leven en werken is.

Vastgoed is meer dan steen alleen. Elk woonproject is een totaalconcept dat past in de omgeving, en tegelijk de wijk een uniek karakter geeft.

Overal dichtbij

Overal dichtbij

Bij elk project staan het woonplezier en het leefcomfort van onze bewoners centraal. Thuis én in de buurt errond. Met scholen, winkels, ontspanning en openbare diensten op wandelafstand spelen we nu al in op de woonnoden van de toekomst.

Kwaliteit voor het leven

Kwaliteit voor het leven

Bij de selectie van onze bouwgronden, de inplanting van onze woonprojecten en de bewuste keuze voor hoogwaardig materiaal hanteren we één norm: kwaliteit. Zo kunnen we ook over tientallen jaren nog steeds trots zijn op de woningen die we hebben gebouwd.

Ons team is er voor u

Elk CONDOR-woonproject is anders, net zoals de mensen die er willen wonen. Daarom luisteren we altijd naar wat u persoonlijk zoekt in een woning. Neem gerust contact op met ons, we denken graag met u mee.

Kobe Brankaer

Zaakvoerder

kobe@condor-red.be
Koen De Merlier

Zaakvoerder

koen@condor-red.be
Philippe Van Damme

Projectontwikkelaar

philippe@condor-red.be
Olivier Loncke

Bouw & Coördinatie

olivier@condor-red.be
Ria Verwaeren

Adviseur

ria@condor-red.be
Marc Fiers

Adviseur

info@condor-red.be
Wendy Van den Wijngaerde

Office manager

wendy@condor-red.be