Stenehof, Oostende

Wonen op je eigen ritme

01
Ontdek het project

Langs de Zilverlaan in Oostende ontluikt de nieuwe woonwijk Stenehof. Daar bouwen we 37 eengezinswoningen met eigen tuin en 32 appartementen, inclusief een autoluwe speelstraat, een ondergrondse parkeerruimte en een publiek toegankelijk park.

Wil je onthaasten of actief (be)leven? Alles kan. Hier bepaal jij het ritme.

Ik heb interesse

De troeven

Moderne woonwijk met dorpsgevoel
Wonen aan het water, tussen het groen
Rustige en autoluwe omgeving
Kindvriendelijke speelstraten
Aangename, rustige buurt
Vlakbij Sportpark De Schorre en Oostende-strand
Op wandelafstand van Stenedorp
Winkels en horeca op fietsafstand
Een thuis voor iedereen

Een thuis voor iedereen

Stenehof is een besloten wijk met ruimte en respect voor het levensritme van elke bewoner. Een plek waar alles kan, maar niets moet. Kortom: een fijne buurt waar iedereen zich al snel thuis voelt, van jonge gezinnen tot actieve senioren.

Ik zoek een nieuwe thuis

Levenskwaliteit en leefbaarheid

Levenskwaliteit en leefbaarheid

Hedendaags en betaalbaar woonplezier, zonder in te boeten op bereikbaarheid of comfort. Met een mooi evenwicht tussen wat gemeenschappelijk en privé is. Dat is Stenehof ten voeten uit. Hier wonen is elke dag genieten van alles wat het leven aangenaam maakt.

Ik wil rustig en aangenaam wonen

Een buurt die lééft

Een buurt die lééft

Als toekomstige bewoner kom je makkelijk in contact met de buurt, dankzij een publieke groene binnentuin. Het wordt de perfecte plek om elkaar te ontmoeten en gezellig te verpozen. Samen met je vrienden of familie geniet je binnen én buiten volop van het goede leven.

Ik kies een gezellige buurt

02
Verken de buurt

Wonen tussen stad en polders

Wonen tussen stad en polders

Dit unieke woonproject ademt de sfeer van het nabijgelegen polderdorpje Stene. En dat op slechts een steenworp van het Oostende-centrum, waar het gonst van recreatie, geschiedenis en cultuur. Ideaal om actief te leven én beleven.

Ik droom van zee én groen dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

In het autoluwe Stenehof is het rustig wonen. En toch vind je alle dingen die het leven aangenaam maken dicht in de buurt. Zin om gezellig te winkelen, een terrasje te doen of een avondwandeling te maken op de dijk? Spring op je fiets en je staat zó in Stene-Dorp of Oostende-bad.

Ik wil meer weten over Stenehof

Genieten in openlucht

Genieten in openlucht

Een nieuw park van 12 ha. vormt het hart en de groene long van Stenehof, open voor iedereen. Met Sportpark De Schorre en gezellige volkstuintjes in je buurt is het heerlijk opladen en ontspannen. Liever even uitwaaien op het strand? Ook dat kan. Klaar om je longen vol frisse lucht te pompen?

Ja, contacteer mij!

Interesse in het unieke woonproject Stenehof in Oostende??

Bel 09 320 00 35 of vul dit contactformulier in voor meer informatie. Een van onze adviseurs beantwoordt
met plezier al uw vragen en geeft u raad op maat.