Stenehof, Oostende

Wonen op je eigen ritme

01
Ontdek het project

Wonen op je eigen ritme? Dat doe je in Stenehof, een nieuwe woonwijk aan het water en in het groen, waar alles kan en niks moet. Op een boogscheut van het dorp Stene, en met alle praktische voorzieningen vlakbij. Bewegen? Sportpark De Schorre ligt in je achtertuin.

Hier bepaal jij wat je doet als je thuiskomt: uitblazen of actief deelnemen.

Ik heb interesse

De troeven

Moderne woonwijk met dorpsgevoel
Wonen aan het water, tussen het groen
Rustige, autovrije wijk
Grote binnentuin
Aangename, rustige buurt
In de Zilverlaan, aan De Schorre
Op wandelafstand van Stenedorp
Winkels en horeca op wandel- en fietsafstand
Een thuis voor iedereen

Een thuis voor iedereen

Stenehof is een besloten wijk met ruimte en respect voor het levensritme van elke bewoner. Een plek waar alles kan, maar niets moet. Kortom: een fijne buurt waar iedereen zich al snel thuis voelt, van jonge gezinnen tot actieve senioren.

Ik zoek een nieuwe thuis

Levenskwaliteit en leefbaarheid

Levenskwaliteit en leefbaarheid

Hedendaags en betaalbaar woonplezier, zonder in te boeten op bereikbaarheid of comfort. Dat is Stenehof ten voeten uit. Hier wonen is elke dag genieten van alles wat het leven aangenaam maakt.

Ik wil rustig en aangenaam wonen

Een buurt die lééft

Een buurt die lééft

Als toekomstige bewoner van een eengezinswoning of appartement kom je makkelijk in contact met de buurt, dankzij de publieke binnentuin. Het wordt de perfecte plek om elkaar te ontmoeten en gezellig te verpozen. Samen met je vrienden of familie geniet je binnen én buiten volop van het goede leven.

Ik kies een gezellige buurt

02
Verken de buurt

De Schorre

De Schorre

Een nieuw park van 12 ha. vormt het hart en de groene long van Stenehof, open voor iedereen. Met de Schorre en gezellige volkstuintjes in je buurt is het heerlijk opladen en ontspannen.

Ja, contacteer mij!

Verkeersvrij en alles dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

In het autoluwe Stenehof is het rustig wonen. En toch vind je alle dingen die het leven aangenaam maken dicht in de buurt. Zin om gezellig te winkelen, een terrasje te doen of een avondwandeling te maken op de dijk? Spring op je fiets en je staat zó in Stene-Dorp of Oostende-bad.

Ik wil meer weten over Stenehof

Wonen tussen stad en polders

Wonen tussen stad en polders

Dit unieke woonproject ademt de sfeer van het nabijgelegen polderdorpje Stene. En dat op slechts een steenworp van het Oostende-centrum, waar het gonst van recreatie, geschiedenis en cultuur. Ideaal om actief te leven én beleven.

Ik droom van zee én groen dichtbij

Interesse in het unieke woonproject Stenehof in Oostende?

Bel 059/21.00.01

of vul dit contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan onze modelwoning in Oostende. Een van onze adviseurs beantwoordt met plezier al uw vragen en geeft u raad op maat.

Adres modelwoning: Rietstraat 62, 8400 Oostende, appartement 62.003