De Braderij Mechelen

HELAAS, TE LAAT!

01
Ontdek het project

Centraal wonen in Mechelen in een gezellige groene straat, met een privé parkingplaats, op twee minuutjes van de ring en met alle faciliteiten in je buurt? Het lijkt te mooi om waar te zijn maar het kan in één van de zes ruime en instapklare vernieuwbouw-appartementen van De Braderij in de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Deze hippe winkelstraat is the place to be sinds de recente heraanleg waarbij er extra veel aandacht werd gegeven aan een groene en aangename beleving.

Ik heb interesse

De troeven

In het stadscentrum
Eigen parkeerplaats
Groene, autoluwe winkelstraat
Ruime en duurzame appartementen
Vlakbij Bruul en Kruidtuin
750 meter van het treinstation
Vooruitstrevende vernieuwbouw

Vooruitstrevende vernieuwbouw

De stijlvolle appartementen in De Braderij zijn tot in de puntjes afgewerkt volgens de laatste normen. We gebruiken duurzame materialen en technieken die je op lange termijn een hoogstaande woonkwaliteit garanderen. Bovendien zijn de appartementen ruim en kan je de hele dag genieten van een mooie lichtinval.

Ja! Hier wil ik wonen

Letterlijk instapklaar

Letterlijk instapklaar

Instapklaar betekent voor Condor echt AF. Volledig geschilderd, uitgeruste keuken, ingebouwde spotjes,… Je kan gewoon je spullen verhuizen en onmiddellijk beginnen genieten van je nieuwe woonst.

Ik wil graag meer weten

De luxe van een eigen parkeerplaats

De luxe van een eigen parkeerplaats

Niet alleen binnen, maar ook buiten werd het gebouw gebenoveerd zodat de energieprestaties minstens even goed zijn als woningen die volledig nieuw worden gebouwd. De binnenkoer is ruim genoeg om elke eigenaar een privé parkeerplaats te bieden.

Ik heb interesse

02
Verken de buurt

Mechelen, the place to be

Mechelen, the place to be

De stad heeft een rijke geschiedenis en heeft dat historische karakter mooi weten te bewaren terwijl ze daarnaast ook heel wat andere troeven biedt: werken, winkelen, wonen, naar school gaan, zorg, recreëren, sporten… Het aanbod is gevarieerd én vlakbij. Niet voor niets is Mechelen als woonstad zo in trek bij de vele starters en jonge gezinnen.

Ja! Ik heb interesse

In het centrum en in de natuur

In het centrum en in de natuur

De volledig heraangelegde Onze-Lieve-Vrouwestraat is bij- en vlindervriendelijk gemaakt door een beplanting met kruiden en vaste planten. Door de combinatie van planten die elk op een ander moment bloeien, geniet je het hele jaar door van mooie kleuren. Langs het historische Trapstraatje of het Boogstraatje sta je zo op het Dijlepad om heerlijk te kuieren langs het water. De Kruidtuin of het Vrijbroekpark zijn vlakbij als je nog meer sport of ontspanning in het groen zoekt.

Ja! Hier wil ik wonen

Creatieve en hippe winkelstraat

Creatieve en hippe winkelstraat

In de Onze-Lieve-Vrouwestraat is het aangenaam shoppen. De lange banken en het groen zorgen voor rust en verbinding. De winkels zijn vooral gespecialiseerd in allerhande design. Fashionistas komen er zeker aan hun trekken en de winkels worden afgewisseld door enkele hippe bars en koffiehuizen. Tijdens de Lente- en Herfstbraderij is de Onze-Lieve-Vrouwestraat gekend voor de toffe sfeer.

Ja! Hier wil ik wonen