Stenehof Oostende | Appartementen

Wonen op je eigen ritme

01
Ontdek het project

Wonen vlakbij de kust, aan de rand van de stad, middenin het groen. Dat kan in Stenehof. De appartementen zijn ruim, modern en energiezuinig. In Stenehof herontdek je wat levenskwaliteit is.

Ik heb interesse

De troeven

Uniek zicht op de polders en een nieuw polderpark
Tijdloze en kwalitatieve architectuur
1-2 en 3-kamerappartementen
Ondergrondse parking
Duurzaam en energiezuinig wonen
Mooie terrassen met een prachtig zicht
Openbaar vervoer tot voor je deur
Een thuis voor iedereen

Een thuis voor iedereen

Stenehof is een besloten woonwijk met ruimte en respect voor het levensritme van elke bewoner. Misschien ben je jong en ga je pas op eigen benen staan? Dan is een appartement in Stenehof alvast een uiterst verstandige investering en bovendien een heel aangenaam stekje om te wonen.
Of ben je al een stuk ouder, zijn je kinderen het huis uit en heb je geen zin meer om die grote tuin te onderhouden of die dure energie- of renovatiekosten te dragen? In Stenehof zal je je meteen thuisvoelen en voor 100% kunnen genieten van het leven.

Ik zoek een nieuwe thuis

02
Verken de buurt

Beleef meer in De Schorre

Beleef meer in De Schorre

Dit park van 12 hectare groot vormt het hart en de groene long van Stenehof, open voor iedereen. Wandelen, sporten, spelen, … Hier kan je je batterijen herladen en je zinnen verzetten. De gezellige volkstuintjes voegen nog meer sfeer en authenticiteit toe aan de omgeving.

Ja, contacteer mij!

Verkeersvrij en alles dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

In het autoluwe Stenehof is het rustig wonen. En toch vind je vele leuke terrasjes, restaurants, winkels, … in de buurt. Zelfs de zee is nooit ver weg. Wat dacht je van een wandeling op de dijk of wat culinaire verwennerij? Spring op je fiets en je staat zo in Stene-Dorp of Oostende-bad.

Ik wil meer weten over Stenehof

Wonen tussen stad en polders

Wonen tussen stad en polders

Dit unieke woonproject ademt de sfeer van het nabijgelegen polderdorpje Stene. En dat op slechts een steenworp van het Oostende-centrum, vol ontspanning, geschiedenis en cultuur. Ideaal om actief te leven én te beleven.

Ik droom van zee én groen dichtbij

Interesse in het unieke woonproject Stenehof in Oostende?

Bel 059/21.00.01 of vul dit contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek aan onze modelwoning in Oostende. Een van onze adviseurs beantwoordt met plezier al uw vragen en geeft u raad op maat.

Adres modelwoning: Rietstraat 62, 8400 Oostende, appartement 62.003