Daalhof, Zaventem

HELAAS, TE LAAT!

01
Ontdek het project

Rust en ruimte voor jezelf, met alle voordelen van het centrum vlakbij: het bestaat nog. De nieuwbouwappartementen van Daalhof in Zaventem zijn gemaakt op maat van de toekomstige bewoners. Slim ingedeeld en mooi afgewerkt. Met buurtwinkels, een gemeenteplein en het prachtige kasteeldomein Mariadal vlakbij. Hier wil je nooit meer weg.

Ik heb interesse

De troeven

Sfeervol en kleinschalig project
Middenin de dorpskern, met groen rondom
Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer
Dichtbij alle belangrijke invalswegen
Winkels en horeca op wandel - en fietsafstand
Terras en rustige tuin achteraan met pergola
Slim ingedeeld en kwalitatief afgewerkt
Tot 3 slaapkamers
Het gevoel van een echte thuis

Het gevoel van een echte thuis

Met 7 instapklare wooneenheden voelt Daalhof niet anoniem maar als een echte, gezellige thuis. Binnen ervaar je een gevoel van hoogwaardig en ruim wooncomfort. Ontdek de mogelijkheden - ideaal voor kinderkamers, een kantoor of een logeerkamer. Buiten kom je tot rust in een mooi aangelegde tuin waar je ongestoord kan lezen, spelen of barbecueën.

Ik zoek een nieuwe thuis

02
Verken de buurt

Leven is mooi in en rond Daalhof

Leven is mooi in en rond Daalhof

Frisse lucht opsnuiven? genieten van groen? sporten of cultuur beleven? Je hoeft maar buiten te stappen en zit er middenin. Er zijn de Natuureilandjes van Zaventem met kleurrijke bloemenweiden en holle wegen. De vele wandel - en fietsroutes verrassen je keer op keer. Je kan golfen en lekker eten bij National Golf Brussels. En last but not least is er kasteeldomein Mariadal en de cultuurhoeve met omringd park. Rond Daalhof verveel je je nooit.

Ik wil rustig en aangenaam wonen

Wonen op een droomlocatie

Wonen op een droomlocatie

Daalhof ligt in het hart van Zaventem. Bakker, slager, apotheek en scholen vind je allemaal op wandel - of fietsafstand - ook dat is wooncomfort. Je wil eropuit trekken in het weekend of moet wat verder voor je werk? Geen probleem. Daalhof ligt vlakbij alle grote invalswegen. Leuven, Antwerpen, Mechelen,... zijn allemaal vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.

Ik kies een gezellige buurt

Brussels, here we come!

Brussels, here we come!

De ligging van Zaventem is uniek. In Daalhof ervaar je rust en tegelijkertijd weet je dat je nooit ver van de actie bent. De bedrijventerreinen van Diegem en Keiberg zijn vlakbij, net als Brussels Airport.
Ook de hoofdstad is nooit veraf. Handig als je er werkt of plezier wil beleven. Nergens vind je zo'n diversiteit aan restaurants, cafés, winkels, theater- en concertzalen en evenementen. Met de auto of het openbaar vervoer, je staat er in een mum van tijd. Wie voor Daalhof kiest, krijgt het beste van twee werelden.

Kies voor Daalhof