Wonen vlak bij één van de mooiste Europese stranden

Wonen vlak bij één van de mooiste Europese stranden

Het strand van Oostende krijgt een mooie 7/10 in de categorieën ‘ongerepte schoonheid’ en ‘de kwaliteit van het zand en water’ volgens een peiling van het online reismagazine Flightnetwork.com. Het strand van Oostende verovert daarmee een plekje in de top 50 van de mooiste stranden van Europa.

De redacteurs van het Canadese online magazine hebben vierhonderd van de beste stranden ter wereld geselecteerd en lieten ze nogmaals beoordelen door duizend mensen die werkzaam zijn in de toeristische sector. Onder hen waren reisjournalisten, bloggers en redacteurs. Op basis van hun oordeel, stelden ze een top vijftig samen van de mooiste stranden in Europa. En in deze lijst verovert het strand van Oostende een plekje.

‘Op het strand van Oostende liggen de zon en het zand op een steenworp afstand van de stad. Het strand wordt door een ruime boulevard van de charmante stad gescheiden. Het is een gezinsvriendelijk strand dat op warme zomerdagen druk kan worden, maar er is voldoende ruimte voor een wandeling of zonnebaden op het zand. De toegang is makkelijk, er zijn redders en een overvloed aan faciliteiten in de buurt. Een bezoek aan dit strand is een must bij een bezoek aan Oostende’, staat er onder andere in de omschrijving te lezen.

Lees hier het volledig artikel uit De Standaard.

Droom jij van te wonen vlak bij een heerlijk stukje strand? Contacteer ons snel: reeds 70% van nieuwbouwproject Riethuys, Oostende is verkocht.

Meer nieuws