Drie redenen waarom je in Overijse centrum wil wonen

Drie redenen waarom je in Overijse centrum wil wonen

Overijse is een populaire gemeente om te wonen. Ontdek hier drie troeven waarom het in het centrum van deze pittige gemeente aangenaam leven is.

1. Bruisend, vernieuwd centrum

Het marktplein in het centrum werd vernieuwd met de Ijsevijver als prachtig middelpunt. In het verlengde van het plein loopt een pittoreske winkelwandelstraat met tal van leuke buurtwinkeltjes, gezellige boetieks en levendige horecazaken.

2. Dichtbij alles

Niet enkel winkeltjes en horecazaken, ook een basisschool, Het Mariëndalpark en de Begijnhofsite met het gemeentelijk zwembad, het cultureel centrum Den Blank, een speeltuin voor groot en klein en het vernieuwde gemeentelijke administratief centrum liggen op wandelafstand.

Bovendien zijn Brussel en Leuven vlot bereikbaar vanaf de centraal gelegen bushalte. Een auto hebben is niet meer noodzakelijk als je in het centrum van Overijse woont.

3. Middenin de groene Druivenstreek

Overijse centrum is de ideale uitvalsbasis voor een aangename wandeling of een stevige fietstocht doorheen de prachtige omgeving van de Druivenstreek. De regio staat bekend om zijn magnifieke natuur met glooiende heuvels en holle wegen

Wil je graag in Overijse centrum wonen? Dan heb je geluk want in Borchthof staan momenteel nog één prachtig appartement en één penthouse met dakterras te koop. Meer informatie via www.borchthof.be. Interesse of bezoeken? Contacteer ons op 02/445 34 58. 

Neem al eens binnen een kijkje: klik hier

Meer nieuws