Ijseweg, Overijse definitief opgeleverd

Ijseweg, Overijse definitief opgeleverd

Project Ijseweg, Overijse gemaakt op mensenmaat en gelegen in de dorpskern, is eind vorige maand definitief opgeleverd.

De oplevering van een nieuwbouwproject gebeurt in twee fases. Eerst is er de voorlopige oplevering, minstens één jaar later volgt de definitieve of de eindoplevering.

Tijdens de voorlopige oplevering controleert de ontwikkelaar, samen met de aannemer, de architect en de eigenaar de uitgevoerde werken. Er wordt nagegaan of alle werken volgens de regels van de kunst, de plannen en het lastenboek uitgevoerd zijn.

Na de voorlopige oplevering wordt de eigenaar effectief eigenaar van de woning en kan hij er zijn intrek nemen. 

Tussen de voorlopige en definitieve oplevering volgt een periode van minstens één jaar. Op die manier heeft de eigenaar de mogelijkheid om te controleren of de woning bestand is tegen alle weersomstandigheden en probleemloos de vier seizoenen doorkomt. Ook de goede werking van de technische installaties en de stabiliteit van het gebouw kunnen op deze manier naar behoren gecontroleerd worden.

Na minstens één jaar vindt de definitieve oplevering plaats. De eventueel vastgestelde gebreken moeten tegen dan verholpen te zijn. 

De bewoners van project Ijseweg, Overijse hebben ondertussen een jaartje kunnen genieten van hun nieuwe woonst en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het gebouw en de geleverde werken. Wij wensen de bewoners alvast veel woonplezier toe.

Voor dit project bent u helaas te laat. Zoekt u een thuis in deze buurt? Laat uw gegevens bij ons achter. Wij houden u op de hoogte van nieuwe projecten in de omgeving.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier

Meer nieuws