De opleveringen zijn gestart in Oostende

De opleveringen zijn gestart in Oostende

Zo zijn de gemeenschappelijke delen van blok A reeds opgeleverd. De andere gemeenschappelijke delen en de woonunits zullen snel volgen. Er zijn trouwens nog twee ruime nieuwbouwwoningen beschikbaar.

Het unieke aan deze woningen is de directe toegang tot zowel een privé- voor-en achtertuin. De ruime woonkamer en leefruimte bieden heel veel lichtinval zonder vervelend uitzicht op hoge appartementsgebouwen. Er zijn 3 slaapkamers met terras, 2 badkamers en 2 ondergrondse parkeerplaatsen. Alles is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen.

Met het concept Riethuys spelen wij in op de hedendaagse noden zoals de nabijheid van scholen, winkels, ontspanningsmogelijkheden en openbare diensten. Riethuys is gelegen in een rustige buurt met op wandelafstand een buurtwinkel, sportmogelijkheden en de bushalte kan u om de hoek vinden.

Kortom vastgoed meets woonplezier.

Voor zij die willen wonen in de stad maar toch de drukte van de stad willen ontlopen en rust en ruimte willen ervaren, contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

Meer nieuws