De opleveringen zijn gestart in Oostende

De opleveringen zijn gestart in Oostende

De gemeenschappelijke delen van blok A reeds zijn opgeleverd. De andere gemeenschappelijke delen en de woonunits volgen snel.

Er zijn trouwens nog twee ruime woningen in Riethuys, Oostende beschikbaar. Het unieke aan deze woningen is de directe toegang tot een privé- voor-en achtertuin. De ruime woonkamer en leefruimte bieden heel veel lichtinval zonder vervelend uitzicht op hoge appartementsgebouwen. Er zijn 3 slaapkamers met terras, 2 badkamers en 2 ondergrondse parkeerplaatsen. Alles is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen.

Met het Riethuys-concept spelen wij in op de hedendaagse noden zoals de nabijheid van scholen, winkels, ontspanningsmogelijkheden en openbare diensten. Riethuys, Oostende is namelijk gelegen in een rustige buurt met op wandelafstand een buurtwinkel, sportmogelijkheden en openbaar vervoer.

Ideaal voor zij die in de stad willen wonen maar toch de drukte van dezelfde stad willen ontlopen en rust en ruimte willen ervaren. Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

Meer nieuws