Riethuys, Oostende

Waar woonplezier centraal staat

01
Ontdek het project

Riethuys ligt centraal in Oostende in een charmante, aangename en groene wijk waar alles heerlijk dichtbij is.

Op deze unieke locatie vindt u een kleinschalig nieuwbouwproject met 4 energiezuinige woningen, 29 appartementen met ruime leefterrassen, 1 handelsruimte en een gemeenschappelijke binnentuin.

Alle entiteiten worden instapklaar en duurzaam afgewerkt. Rustig wonen zonder zorgen: woonplezier gegarandeerd!

Ik heb interesse

De troeven

Intiem, kleinschalig woonproject
Rustige, aangename buurt
Gemeenschappelijke, gezellige binnentuin
Instapklaar en duurzaam afgewerkt
Ruime leefterrassen
Dichtbij parken, winkels en tennis
Nog te koop in Riethuys

Nog te koop in Riethuys

Er blijven 2 ruime nieuwbouwwoningen in Riethuys beschikbaar.

Inclusief een voor- én achtertuin, drie slaapkamers met terras, een ruime woonkamer en leefkeuken, 2 badkamers, 2 ondergrondse parkeerplaatsen en dit alles in een luxe afwerking. Wenst u nog meer?

Ik wil in een nieuwbouwwoning wonen

Welkom thuis

Welkom thuis

Riethuys is een buitenkans voor wie droomt van een thuis in een aangename buurt met alles heerlijk dichtbij.
Een rustige omgeving, zonder sluipverkeer en het openbaar vervoer om de hoek. En voor de dagelijkse boodschappen of de nodige ontspanning hoeft u maar naar de andere hoek. U heeft letterlijk alles vlakbij huis. Mobiscore: 9,1/10!

Ik wil heerlijk dichtbij alles wonen

Rust en ruimte

Rust en ruimte

In de architectuur en afwerking van dit project staat levenskwaliteit centraal.

De doordachte inplanting creëert rust en ruimte in elke woonentiteit. Daarenboven heeft elke woning minstens één groot leefterras met zicht op of directe toegang tot de gemeenschappelijke, gezellige binnentuin.

Ik wil rustig wonen

Zonder zorgen

Zonder zorgen

De woningen worden gebouwd met kwaliteitsmaterialen die de huidige energiestandaard overtreffen. Dat betekent dat er bijzonder weinig energie nodig is, met een zeer lage maandelijkse energiefactuur als resultaat.

Wonen zonder zorgen: gegarandeerd woonplezier.

Ik wil zonder zorgen wonen

In't groen

In't groen

Als bewoner van Riethuys vindt u in de besloten, gezellige binnentuin van meer dan 300 m2 een oase van rust, met ruimte voor plezier en ontspanning.

De vier woningen beschikken daarnaast over een mooie privétuin. En ook de buurt biedt prachtige groene zones en parken.

Ik wil in't groen wonen

02
Verken de buurt

Tussen strand en polders

Tussen strand en polders

Vindt u het heerlijk om uit te waaien op het strand, ongeacht het seizoen? Maar pompt u even graag uw longen vol frisse lucht tijdens een prachtige fietstocht door de groene polders? Met Riethuys kiest u voor the best of both worlds. Want Oostende, da’s vakantiesfeer, het hele jaar door.

Ik wil in Oostende wonen

Groene zone

Groene zone

Een frisse neus halen? Stap uw voordeur uit en u staat midden in het groen. De gemeenschappelijke, besloten tuin of het publieke park in de Rietstraat zijn de plekken bij uitstek om even de benen te strekken, een paar rondjes te lopen of om heerlijk te verpozen in de zon.

Ik wil een afspraak maken

Buurtwinkels

Buurtwinkels

Genieten van een ovenvers broodje, terwijl u zich verdiept in uw weekendkrant… Heerlijk toch? Een slagerij-traiteur, een krantenwinkel, een superette met ruim aanbod: dat is dagelijks winkelcomfort op wandelafstand van thuis.

Contacteer mij

Balletje slaan?

Balletje slaan?

Dat kan! De Ostend Tennis Club even verderop is een échte familieclub waar jong en oud welkom zijn. Het hele jaar door zijn er op de 14 gravelterreinen en 6 indoorcourts activiteiten op ieders niveau, zowel recreatief als competitief.

Ik wens meer informatie

Interesse in het woonproject Riethuys in Oostende?

Bel 09 320 00 35 of vul dit formulier in voor meer informatie. Eén van onze adviseurs beantwoordt met plezier uw vragen en geeft u raad op maat.

Adres nieuwbouwproject: Rietstraat 68, Oostende (hoek Frère-Orbanstraat) // Adres infokantoor: Hendrik Serruyslaan 26, Oostende

> VOLG HIER DE EVOLUTIE DER WERKEN VAN HET PROJECT