Riethuys, Oostende

Groen wonen tussen strand en polders

01
Ontdek het project

Riethuys ligt op de grens van een charmante, levendige wijk in Oostende.

Op deze unieke locatie vindt u een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 energiezuinige woningen, 31 appartementen met ruime leefterrassen en een gemeenschappelijke binnentuin.

Droomt u van een eigen woning in een groene buurt tussen het strand en de polders? Contacteer ons vrijblijvend via 09 320 00 35 of via onderstaande link.

Ik heb interesse

De troeven

Intiem, kleinschalig woonproject
Rustige, aangename buurt
Gemeenschappelijke, besloten tuin
Lage-energiewoningen
Ruime leefterrassen
Dichtbij parken, winkels en tennis
Rietstraat in het groen

Rietstraat in het groen

In de architectuur en afwerking van dit project staat levenskwaliteit centraal. De doordachte inplanting van de gelijkvloerse appartementen creëert mooie tuinen aan de straatkant. De ruime terrassen geven elk van de 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen extra leefruimte en zicht op het groen.

Ik wil meer info

Welkom thuis

Welkom thuis

Riethuys Oostende, gelegen op de hoek Rietstraat en Frère Orbanstraat, is een buitenkans voor wie droomt van een eigen woning in een aangename buurt en overal heerlijk dichtbij. Zin in een wandeling op het strand of in het park? Of liever een dagje stad of een potje tennis? U heeft letterlijk alles vlakbij huis.

Ik wil in een aangename buurt wonen

Gemeenschappelijke tuin

Gemeenschappelijke tuin

Als bewoner van Riethuys vindt u in de besloten, gemeenschappelijke tuin van meer dan 300 m2 een oase van rust, met ruimte voor plezier en ontspanning.

Ik wil een afspraak maken

02
Verken de buurt

Tussen strand en polders

Tussen strand en polders

Vindt u het heerlijk om uit te waaien op het strand, ongeacht het seizoen? Maar pompt u even graag uw longen vol frisse lucht tijdens een prachtige fietstocht door de groene polders? Met Riethuys kiest u voor the best of both worlds. Want Oostende, da’s vakantiesfeer, het hele jaar door.

Ik wil in Oostende wonen

Groene zone

Groene zone

Een frisse neus halen? Stap uw voordeur uit en u staat midden in het groen. De gemeenschappelijke, besloten tuin of het publieke park in de Rietstraat zijn de plekken bij uitstek om even de benen te strekken, een paar rondjes te lopen of om heerlijk te verpozen in de zon.

Ik wil in't groen wonen

Buurtwinkels

Buurtwinkels

Genieten van een ovenvers broodje, terwijl u zich verdiept in uw weekendkrant… Heerlijk toch? Een slagerij-traiteur, een krantenwinkel, een superette met ruim aanbod: dat is dagelijks winkelcomfort op wandelafstand van thuis.

Contacteer mij

Balletje slaan?

Balletje slaan?

Dat kan! De Ostend Tennis Club even verderop is een échte familieclub waar jong en oud welkom zijn. Het hele jaar door zijn er op de 14 gravelterreinen en 6 indoorcourts activiteiten op ieders niveau, zowel recreatief als competitief.

Ik wens meer informatie

Interesse in het woonproject Riethuys in Oostende?

Bel 09 320 00 35 of vul dit formulier in voor meer informatie. Eén van onze adviseurs beantwoordt met plezier uw vragen en geeft u raad op maat.

Adres nieuwbouwproject: Rietstraat 68, Oostende (hoek Frère-Orbanstraat) // Adres infokantoor: Hendrik Serruyslaan 26, Oostende

> VOLG HIER DE EVOLUTIE DER WERKEN VAN HET PROJECT