De Groene Boomgaard, Koningslo

Co-wonen in het groen

01
Ontdek het project

Co-wonen in het groen? Dat doe je in De Groene Boomgaard. Een uniek Housing Apart Together-woonproject met een collectief groen binnengebied, in hartje Koningslo, op een boogscheut van het centrum van Vilvoorde, vlakbij Brussel.

Hier is het enerzijds rustig wonen in het groen, anderzijds ben je vlot verbonden met de omringende steden, gemeenten en de hoofdstad.

Ik heb interesse

De troeven

Mix van woonaanbod
Maximaal geclusterd (geen klassieke verkaveling)
Groot collectief groen binnengebied
Slimme ruimte-indeling
Auto's ondergronds
Minimale footprint
Energiezuinig
Nabij Brussel
Co-wonen in het groen

Co-wonen in het groen

Housing Apart Together: een nieuwe manier van wonen waarbij de site slim en efficiënt wordt aangepakt. Een diversiteit aan woontypes met kleine tuinen of grote terrassen waar elke bewoner met voldoende privacy kan genieten van de buitenlucht. Meer natuurlijk landschap, minder versnipperde ruimte en minder verharding.

Ik ben fan van co-wonen

In het teken van duurzaamheid

In het teken van duurzaamheid

De Groene Boomgaard wordt klimaatrobuust gebouwd, voor generatie na generatie, met een doordachte minimale ecologische voetafdruk. Waar hemelwater wordt opgevangen en hergebruikt, zonnepanelen energiezuinig comfort verzekeren en laadpalen zorgen voor een 'zachte' mobiliteit.

Ik bouw mee aan een klimaatneutrale samenleving

Diversiteit aan nieuwe woningtypes

Diversiteit aan nieuwe woningtypes

De Groene Boomgaard biedt een rijk aanbod voor de toekomstige eigenaars-bewoners. Grondgebonden woningen met kleine private tuin en 3 tot 4 slaapkamers voor jonge gezinnen, startersappartementen voor jonge individuen, appartementen voor senioren, doorgroeiappartementen voor levenslang wonen, ... De structuur van elke woning of appartementsgebouw is bovendien modulair opgezet zodat op lange termijn nog veel flexibiliteit mogelijk is.

Ik heb interesse

02
Verken de buurt

Verkeersvrij en alles dichtbij

Verkeersvrij en alles dichtbij

Met z'n ondergrondse parking en bijna 300 fietsenstalplaatsen is het in het autoluwe De Groene Boomgaard rustig wonen. Binnen een straal van 1 km vind je de zaken die het leven comfortabel en aangenaam maken: bakker, supermarkt, bank, lagere school, sport, jeugdbeweging, bushalte, ... Dat alles goed tot zeer goed bereikbaar.

Ik wil meer weten over De Groene Boomgaard

Verbonden met dorp, stad en hoofdstad

Verbonden met dorp, stad en hoofdstad

Wonen, werken en ontspannen in één groot groen binnengebied waar voetgangers en fietsers koning zijn, dat brengt rust. En toch ben je verbonden met de wereld via een aantrekkelijk wandelparcours naar het dorp Koningslo en de stad Vilvoorde, alsook een veilige route naar de toekomstige fietssnelweg en naar Brussel.

Ik zoek rust én actie

Interesse in het groene co-woonproject De Groene Boomgaard in Koningslo?

Bel 02 899 43 00

of vul dit contactformulier in voor meer informatie. Een van onze adviseurs beantwoordt met plezier al uw vragen en geeft u raad op maat.

Wens je meer informatie over De Groene Boomgaard? 
Download hier de antwoorden op reeds veelgestelde vragen.