Borchthof, Overijse

Buitengewoon wonen in de Druivenstreek

01
Ontdek het project

Wonen in het hartje van de Druivenstreek, pal in het centrum van Overijse. Een unieke, groene locatie waar alles op wandelafstand te bereiken is. Geen wonder dat haast alle appartementen van Borchthof in een mum van tijd een eigenaar vonden.

Eén penthouse met uniek dakterras en één mooie handelsruimte zijn in dit woonproject nog te koop.

Wilt u deze kans niet aan u laten voorbijgaan? Contacteer ons voor een bezoek.

Ik heb interesse

De troeven

Nog 1 woonst te koop
Instapklaar en modern
Energiezuinige materialen
Kwaliteitsvolle afwerking
Centrum Overijse
Alles in de buurt
Nog te koop in Borchthof

Nog te koop in Borchthof

Nog één luxe penthouse met uniek leefterras en één toffe, centraal gelegen, handelsruimte zijn in Borchthof, Overijse te koop.

Benieuwd? Neem binnen een kijkje

Adembenemend zicht

Adembenemend zicht

De bovenverdieping van Borchthof biedt een uniek uitzicht over de prachtige, groene omgeving. Het leefterras van ruim 90m2 rondomrond de woonkamer creëert lichtinval op elk moment van de dag.

Ik wil hier wonen

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Woonproject Borchthof herbergt 18 appartementen en 2 handelsruimten. Stuk voor stuk gebouwd met kwaliteitsmaterialen, volgens normen die de huidige energiestandaard overtreffen. De penthouse is zeer energiezuinig, heeft een moderne, kwaliteitsvolle afwerking en is instapklaar.

Ik plan een bezoek

Sinds mei 2018

Sinds mei 2018

Borchthof verwelkomt zijn bewoners sinds mei 2018. Wilt u ook buitengewoon wonen of werken in het levendige centrum van Overijse, in het hartje van de Druivenstreek? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb interesse

02
Verken de buurt

Middenin het centrum

Middenin het centrum

Borchthof ligt aan het nieuwe marktplein van Overijse, met tal van winkels en horecazaken in de buurt. Vanaf de bushalte om de hoek zijn Brussel en Leuven vlot bereikbaar.

Ik wil in centrum Overijse wonen

Dichtbij alles

Dichtbij alles

Laat al eens vaker de auto staan. Op wandelafstand vindt u onder andere een basisschool, een middelbare school, het gemeentelijk zwembad, het gemeentelijke administratief centrum en een aangename winkelwandelstraat.

Ik wil dichtbij alles wonen

Aangenaam wandelen

Aangenaam wandelen

Even naar buiten voor een ommetje? Aan de IJsevijver of het Mariëndalpark is het heerlijk vertoeven. Borchthof is bovendien de ideale uitvalsbasis om de troeven van de groene IJsevallei te ontdekken.

Contacteer mij

Interesse in de penthouse of de handelsruimte in woonproject Borchthof, Overijse? 

  • Bel 02 899 43 00
  • Of vul het contactformulier in
  • Of mail naar info@condor-red.be