VASTGOED MEETS WOONPLEZIER

"Over elke locatie valt wel iets te zeggen. Maar CONDOR kijkt verder. De inplanting, de bouwtechniek, het gebruikte materiaal,… wij zijn pas tevreden als elk detail klopt."

De buurt waarin u woont, heeft een grote impact op uw dagelijks leven. Daarom bouwt CONDOR woonconcepten op locaties met een eigen identiteit, waar het nu al aangenaam wonen is. Wij denken verder dan vastgoed alleen.

Elk project bekijken we als totaalconcept. Met respect voor de bestaande buurt en maximale aandacht voor kwaliteit in bouwtechniek, materialen en inplanting.

Overal dichtbij

Overal dichtbij

CONDOR ontwikkelt vastgoedprojecten met optimaal woon- en leefcomfort voor bewoners. Zowel in huis als in de buurt errond. Elke site is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Met scholen, winkels en openbare diensten in de nabije omgeving. Zo stemmen we vastgoed en woonplezier naadloos op elkaar af.

Kwaliteit is de norm

Kwaliteit is de norm

Van de selectie van de bouwgrond, de inplanting van de gebouwen, de keuze voor hoogwaardige materialen tot de doordachte aanplanting van groen: kwaliteit blijft onze belangrijkste drijfveer. We gaan door tot elk detail klopt. Daar engageren we ons voor.

Een investering met toekomst

Een investering met toekomst

De combinatie van eigentijds wonen op een perfect gekozen locatie maakt CONDOR-projecten bijzonder aantrekkelijk voor kopers en huurders. Of u nu investeert om er zelf te wonen of om te verhuren: een CONDOR-woning is altijd een veilige keuze met een zeker rendement.

Onderbouwd met ervaring

Onderbouwd met ervaring

Kobe Brankaer en Koen De Merlier hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de vastgoedsector. Die knowhow vertaalt zich in een groeiende portfolio van innovatieve woonprojecten. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor een constructief partnership met CONDOR. U straks ook?

Investeren in vastgoed, een veilige keuze

Wil u uw geld veilig investeren en tóch uw vermogen laten groeien? Bel ons op 02 899 43 00 of maak een afspraak.
We beantwoorden met plezier uw vragen en geven u advies op maat.