CONDOR zoekt...

CONDOR zoekt...

Een Office Manager, Management Assistent, administratieve gastvrouw of verantwoordelijke allerhande. De functietitel mag je zelf kiezen. Wij zoeken namelijk dé spil die het bureau draaiende houdt; een administratieve duizendpoot en een alles-doener.

Concreet ben jij degene die de paperassen organiseert en opvolgt, nadat je de paperassen zelf opgemaakt hebt natuurlijk. Je houdt het CRM-systeem, de server, de agenda’s en de collega’s up to date en onder controle. Je ontvangt klanten met een brede glimlach en beheert het materiaal van keuken tot economaat. Je bent efficiënt, een planner en je bent verantwoordelijk genoeg om zelfstandig te werken. Je ziet werk of losse eindjes liggen. Af en toe neen zeggen, met een complimentje strooien of een pingpongwedstrijd horen er ook bij.

 Je bent helemaal mee met Microsoft office en je bent Nederlandstalig. Kennis van het Frans is mooi meegenomen. Je bent logisch en praktisch ingesteld. Je komt terecht in een jong en ondernemend team, een dynamische werkomgeving en een bedrijf in volle groei. 

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar info@condor-red.be

Meer nieuws